Workshops: Vakantie atelier voor kinderen

Het atelier is in de vakanties gereserveerd voor kinderen. Op de maandag, woensdag en de vrijdag zijn de kinderen van harte welkom om deel te nemen aan deze workshops:

  • Van 9:00 – 11:30 uur kennismaken met speksteen.
  • Van 13:00 – 17:00 uur vakantieworkshop met speksteen.
  • Soms zijn er ook workshop ingepland om samen met je (klein)kind(eren) te beeldhouwen, zie agenda

Ervaring is niet nodig. Het verschil zit in de grote van de steen en wat het kind ermee wil. Heb je een echt knutselkind kan de 4 uur leuk zijn, heeft het kind wel interesse voor knutselen maar kan niet al te lang achtereen werken is 2,5 uur perfect. Leeftijd zegt niet alles een kind van 4 kan soms beter vijlen dan een kind van 12.

Het bewerken van het stuk speksteen gaat in stappen. De eerste stap is het zien van de vorm van de steen. Wanneer deze helder is kan er een begin gemaakt worden met het raspen. Als de vorm er is, kan er gepolijst gaan worden met schuurpapier. Tenslotte wordt het stuk speksteen in de was gezet voor een mooie glans.

Investering

De investering voor deze creatieve kennismaking in de ochtend is € 20,- en de vakantieworkshop in de middag is € 30,- per kind. Dit is inclusief de steen, gebruik van materiaal en wat te drinken. Het is ook mogelijk om een op maat programma samen te stellen.

De investering voor samen met je kind beeldhouwen in de ochtend is € 20,- per kind en € 30,- per (groot) ouder.  In de middag is € 40,- per kind en € 60,- per (groot) ouder. Dit is inclusief de steen, gebruik van materiaal en wat te drinken. Het is ook mogelijk om een op maat programma samen te stellen.

Aanmelden kennismaken met speksteen

Aanmelden vakantieworkshop met speksteen

Aanmelden samen met je (klein)kind(eren) beeldhouwen