Lessen

Seleniet Kunst biedt een lesprogramma voor kinderen (basisschool) aan waarin ze zelf aan de slag kunnen met een stuk speksteen. Deze lessen zijn op de dinsdagmiddag van 16:00 uur – 17:00 uur.

En een puber lesprogramma op woensdagmiddag van 16:30 – 17:30 uur.

Deze lessen zijn voor kinderen die creatief zijn, het leuk vinden om te knutselen en willen ervaren wat werken met speksteen is. Maar ook kinderen die al ervaring hebben om met speksteen te werken. Leeftijd zegt niet alles een kind van 4 kan soms beter vijlen dan een kind van 12.

In het atelier is er ruimte voor 8 kinderen.

Ervaring nodig?

Om deel te nemen heb je geen ervaring nodig, wel veel zin om een uur lang te vijlen. Kinderen hebben een rijke fantasie en worden niet belemmert door grenzen, ze maken wat ze willen maken en dat maakt dat ze onbevreesd te werk gaan. Tijdens de lessen ervaren ze wat een vijl kan en hoe je daarmee een vorm kunt maken. Er zijn verschillende vijlen voor kinderen aanwezig, iedereen heeft een eigen voorkeur in welke vorm vijl het lekkerste werkt.

Investering

6 lessen

De investering voor een blok van 6 lessen is € 60,- per kind. Dit is inclusief 1 steen, gebruik van materiaal en wat te drinken.

Aanmelden voor de les