Beeldhouwlessen voor volwassenen

In het Atelier zijn er lessen op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Maandagochtend 10:30 – 12:30 uur

Dinsdagochtend 9:30 – 11:30 uur met Tarot kaart

Woensdagochtend 9:30 – 11:30 uur

Woensdagavond 19:00 – 21:00 uur

Voor wie?

Iedereen die het leuk vind om te beeldhouwen of juist wilt ontdekken wat beeldhouwen is. Je mag geheel je eigen vorm maken, je eigen ideeën uitwerken, vragen stellen of komen werken. Door de diversiteit van beginners en gevorderde ontstaat er een leuke groepsdynamiek. Doordat iedereen een andere kijk heeft help je elkaar verder.

Opbouw

We gaan dan gelijk aan de slag, je kunt zelfstandig verder of we kijken samen naar waar je naartoe wilt. Tussendoor doen we een kopje thee of koffie. Het is goed om even van je werk te komen en samen te kijken of juist even met elkaar te praten.

Wat kun je maken?

Je bent vrij om te maken wat je wilt. Het kan een vorm zijn van de steen of je kiest een steen die bij de vorm die je wilt maken. Ik maak nooit foto’s van andermans werk omdat het van de maker is en aan de maker om het te delen. Op de pagina Werk van Cursisten staat een impressie van wat er gemaakt is.

Investering

  • 10 strippenkaart, € 225,00
  • 5 strippenkaart, € 120,00
  • Losse  les, € 24,95

Hierbij inbegrepen is koffie en thee.

In het Atelier is en kleine selectie van vijlen en stenen verkrijgbaar in het Atelier. Wil je meer keuze kun je terecht bij de Hazelaar in Soest.

Naast het vaste programma is het ook mogelijk om met een groep lessen te boeken, vanaf 4 deelnemers kunnen we een passend moment voor les boeken.

Aanmelden voor de les

Lessen in Atelier Seleniet Kunst