Voor bedrijven

Binen het atelier zijn er vele mogelijkheden. Naast een leuk uitje of teambuilding zijn er vele mogelijkheden. Heb je zelf een idee of wil je hierover sparren neem gerust contact op.

Een leuk uitje met collega’s?

Met speksteen ga je je eigen beeld maken, het is gezellig maar je merkt al snel dat je in je eigen beeld op gaat. Gelukkig is er tijd om te kijken wat je collega’s aan het maken zijn.

Waar  kun je aan denken als je een uitje wilt?

  • een dag deel workshop van 2,5 uur
  •  een dag deel workshop van 4 uur
  • een dag workshop van 8 uur

Het programma kan ook tot in de avond duren.

Het kan met 10 deelnemers in het atelier of bij meer deelnemers op locatie. Wil je meer weten of een passende offerte neem gerust contact op.

Teambuilding?

Hoe een groep aan de slag gaat met een eigen beeld en een gezamenlijk beeld is ook hoe ze op de werkplek met hun werk omgaan. Op de werkplek is dat vaak niet inzichtelijk maar met een stuk steen kan dat heel mooi inzichtelijk gemaakt worden. Samen met een coach kan Antoinette Elsinga een dag of dagdeel programma aanbieden. Antoinette neemt het beeldhouwen voor haar rekening terwijl de coach observeert en daar in het programma mee aan de slag gaat. Ook kan de coach na dit programma een passend programma aanbieden als daar vraag naar is.

Wilt u meer weten neem gerust contact op.