Beeldhouwlessen voor volwassenen

In het Atelier zijn er lessen op de dinsdag en donderdagavond, van 19:30 – 21:30 uur en op de woensdagochtend van 9:30 – 11:30 uur.

Voor wie?

Iedereen die het leuk vind om te beeldhouwen of juist wilt ontdekken wat beeldhouwen is. Je mag geheel je eigen vorm maken, je eigen ideeën uitwerken, vragen stellen of komen werken. Door de diversiteit van beginners en gevorderde ontstaat er een leuke groepsdynamiek. Doordat iedereen een andere kijk heeft help je elkaar verder.

Opbouw

We starten om 19:30 uur en gaan dan gelijk aan de slag, je kunt zelfstandig verder of we kijken samen naar waar je naartoe wilt. Tussendoor doen we een kopje thee of koffie. Het is goed om even van je werk te komen en samen te kijken of juist even met elkaar te praten.

Investering

De lessen zijn in blokken van 3 maanden ingedeeld. Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden.

  • 10 strippenkaart, € 225,00
  • 5 strippenkaart, € 120,00
  • Losse  les, € 24,95

Hierbij inbegrepen is het gebruik van gereedschap, koffie en thee.

In het Atelier is en kleine selectie van stenen is verkrijgbaar in het Atelier. Wil je meer keuze kun je terecht bij de Hazelaar in Soest.

Naast het vaste programma is het ook mogelijk om met een groep lessen te boeken, vanaf 4 deelnemers kunnen we een passend moment voor les boeken.

Aanmelden voor de les

Lessen in Atelier Seleniet Kunst